Rólunk

KO SMO MI

Mi smo jedna od vodećih kompanija u zemlji i regionu zapadnog balkana za kreiranje i produkciju promotivnih poklona. Mi ojačavamo vezu između proizvoda i kupaca sa našim inovativnim promocionim rešenjima. Naše proizvode proizvodimo po celom svetu, obraćajući pažnju da one odgovaraju najvišim svetskim standardima. SCENSO je od 1996. godine stekao iskustvo koje danas pomaže da naši klijenti dobiju proizvode visoke dodatne vrednosti. Naš tim ima veliko iskustvo na poljima promocije, brandinga i marketinga. Ali naši proizvodi govore mnogo više od nas šta smo učinili i šta su naše mogućnosti.

ŠTA RADIMO

NAŠ POSAO

SCENSO ima zadatak da razume cilj Vaše promocije i da doprinese uspehu u trci koja je sve jača. Da znamo kako funkcionišu multinacionalne kompanije, šta su zahtevi i kako ih treba zadovoljiti. Naš posao je fizički dokaz kako dobre ideje doprinose razvoju. Mi uživamo u našem poslu, zahvaljuljući Vašim zahtevima.

ZAPOSLENJE

Posao u SCENSU je nešto sasvim drugačije nego što ste mogli da imate do sada. Naći ćete se pred puno izazova. Bićete inspirisani i ponosni zato što možete da budete deo nečega što će promeniti svest u našoj industriji.
Možda SCENSO u ovom trenutku nema zvanično otvoreni konkurs za radno mesto, ali smo uvek otvoreni prema entuziastima koji odano rade i žele da budu deo našeg tima.
Pošaljite Vaš CV na hr@scenso.com.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.