KAKO NAPRAVITI IDEALAN PROMOTIVNI MATERIJAL ZA NOVU POSLOVNU GODINU?

Decembar je. Vreme kada se u marketinge preduzeća, kreative agencija i uprave uvlači pozitivni nemir zvani: ,,ŠTA POKLONITI ZA KRAJ GODINE?”. Ovaj tekst trebao bi da otkloni svaku sumnju šta bi to moglo da bude idealno za vaše klijente, potencijalne klijente, kao i zaposlene u preduzeću.

 

Nova kalendarska godina donosi novo uzbuđenje i donosi sasvim novo ruho u kome treba da se nalazi vaš imidž kod samih klijenata. Smatramo da ona stara dobra priča NOVA GODINA, NOVI MI i dalje može da donese mnogo toga dobrog, jer u 2019. godini treba da budete lider u promotivnoj aktivnosti koja donosi nove klijente, veći obim posla, kao i profit.

 

Ove godine svakako vam preporučujemo klasike poput kalendara i rokovnika (za ljubitelje klasike ovo je nepogrešivi tandem poklona) uz koje ćete primaocu poklona dati do znanja da je vreme za vas bitan faktor i da cenite, pre svega, kontinuitet vaše saradnje. Za malo smelije, uvek pametan izbor može biti kvalitetan tandem elegantnije hemijske olovkerokovnika i upaljača sa vašim logoom, upakovane u najkvalitetnije kese. Za mlade i spremne za nove izazove, poklon uvek može biti savršeni pratilac u vidu Powerbank punjača upakovanih u kesi zajedno sa elegantnom hemijskom olovkom i notesom, dok za one koji su konstantno u pokretu najlepši poklon za hladne dane može biti trio rukavicašala i kape.

 

Ne zaboravljamo da gledate u budućnost i da cenite vaše najstarije klijente i ljude sa kojima godinama dugo sarađujete. Premium pokloni su naša specijalnost, a premium pokloni zahtevaju posebnu pažnju. Elegantan set rokovnika, power banka i hemijske olovke u jednom, kao i set kravate i rokovnika ili narukvice i rokovnika uvek mogu predstavljati idealan elegantan premium poklon za vaše klijente.

 

Bliže se praznici, radi se punim intenzitetom. Mi vam želimo pre svega uspešno privođenje kraju tekuće poslovne godine, a u novoj, poslovnoj, 2019. godini nastavljamo da budemo u službi vašeg brenda. Kao i do sada. Već 23 godine smo tu uz vas.

 

Vaš SCENSO.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.