PROMOTIVNI MATERIJAL ZA FESTIVALSKO LETO

Festivalsko leto je pred vratima, pred vašim promo timom je puno posla i trebate da rešite kako da ispromovišete finalne dane pred festival. Promotivni materijal donosi novo ruho vašem festivalu. Zato, daćemo vam par saveta kako bi vam olakšali posao pred samo leto.

Kako da budete u centru promotivne pažnje?

MAJICE FRUIT OF THE LOOM - Festivalske majice su ikona. Često se dešava da su one te koje ostaju kao najdraži spomenar na leto. To su bili dani kada ste se plesali do jutra u najboljim majicama, na koje ste stavljali ime kada ste ih poklanjali devojkama/momcima koje prvi put upoznajte na festivalu. Stoga, izaberite najbolje kreativne FRUIT OF THE LOOM majice iz naše ponude i nećete se pokajati, jer ćete dobiti pre svega kvalitetnu majicu, a potom sigurnog partnera za vaše festivalske tople dane.

NAOČARE ZA SUNCE - ne možete zamisliti leto, a ni promotivni materijal, bez naočara za Sunce tj. promotivnih naočara za Sunce. Pa zašto da ne budete i dalje cool i poklonite svojim posetiocima jedan nezamenjivi par u kojima se dočekuje jutro ili se nose dok traje žurka sa laserima? Kvalitetno rešenje za svaki letnji problem su upravo naočare za Sunce.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.