NAJBOLJI PROMOTIVNI MATERIJAL ZA START UP PREDUZEĆA

Biti start up preduzeće, nije lako. Trebate da se izdvojite, da budete jedinstveni, da date svoj pečat vašem biznisu. Reklamni materijal je upravo jedan od načina kako ćete tu svoju unikatnost i stvoriti. Lako je kada imate dobrog partnera za svoje kreativne zamisli tj. nas. Pomoćićemo vam da odaberete jedan od osnovnih promotivnih rešenja za vaš start up biznis.

Pogledajte koji su to reklamni proizvodi koji se izdvajaju za start up preduzeća:

1. STIKERI - Ljudi vole nalepnice. Naročito u startup industriji, nalepnice idu svuda. Oni mogu poslužiti kao ledolomci na događajima, oni vam pokazuju pripadnost osobe, kojom možete zaključiti iz kog područja su, kojoj industriji pripadaju, ko su njihovi investitori ili koje proizvode zagovaraju. Infogr.am, jedan od vodećih startupa u izgradnji infografike, aktivan je korisnik nalepnica u svom marketingu. Njihovi ambasadori ih postavljaju svuda. Osnivač Uldis Leiterts je na jednom startup događaju ispričao priču o susretu s potencijalnim partnerom za Infogr.am. Jedini razlog zbog kojeg su pristali da se sastanu je navodno zato što su prepoznali nalepnicu i logo od okvira vrata u kalifornijskom startup prostoru. Osmelite se i zahtevajte najbolje, mi vam nudimo mogućnost štampe i stikera u svim formatima, vaše je samo da zatražite ponudu, a mi ćemo vam dati mogućnost da izaberete kako želite da vaš stiker izgleda, u kom formatu i tiražu.

2. MAJICE FRUIT OF THE LOOM - Start up majice su ikona biznisa. Često se dešava da su one te koje su promovisale vaš biznis na najbolji mogući način. To su bili dani kada ste se pojavljivali na start up događajima u najboljim majicama koje ste dizajnirali u toku neprospavane noći i na njih vidljivo stavljali ime svoje kompanije i na leđa pisali kompanijski sajt, samo da biste bili primećeni. Jednog dana kada budete pogledali Google, svoje bankovne račune, partnere i klijente, a potom i svoju kompanijsku promotivnu majicu, znaćete da je vredelo. Stoga, izaberite najbolje kreativne FRUIT OF THE LOOM majice iz naše ponude i nećete se pokajati, jer ćete dobiti pre svega kvalitetnu majicu, a potom sigurnog partnera za vašu budućnost u biznisu.

3. USB I GADGETI - Reklamna rešenja kriju se i u kategoriji IT gadgeta (gedžeta) u kojima možete da pronadđete baš sve od igle do lokomotive što se tiče reklamnog materijala. Odaberite jedan od personalizovanih USBova u obliku logooa svoje kompanije ili njenog glavnog proizvoda ili uzmite u obzir da su jedan od najpopularnijih proizvoda USB lampe, kao i Wireless punjači. Nemate šansu da pogrešite, jer u našoj kategoriji promotivnih materijala USB I GADGETI, izbor je i više nego prost.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.