PROMOTIVNI MATERIJAL ZA PUTOVANJE

Došlo je leto, a sa njim i dileme svih ljudi u marketingu KAKO BITI KREATIVAN I ŠTA POKLONITI? (ali pod uslovom da to već nije ustaljena šema darivanja pred leto)

Naše preporuke promotivnog materijala donose nešto novo, nešto inovativno, nešto što baš ne ulazi u vašu shemu KLASIKE. Promotvni materijal za putovanje donosi novine koje su do sada bile samo klasično darivanje letnjih majica kratkih rukava (koje su i dalje MUST HAVE poklon - pa slobodno proverite našu kategoriju MAJICE za pregledanje asortimana FRUIT OF THE LOOM i RUSSELL EUROPE majica), sada je to mnogo više od toga. Kategorije su namenjene za svačiji letnji džep, a samim tim dobijate dobar promotivni poklon za skromne budžete. Mi vam preporučujemo mnogo toga, a posebno sledeće proizvode:

 

SUNCOBRAN ZA BOČNE PROZORE

Znate i sami kako to izgleda kada krenete na more, a Sunce neumorno prži sve u autu. Deca su najpogođenija vrućinama i najpodložnjima opekotinama. Verujemo da će vašem klijentu biti drago kada dobije ovaj poklon jer ćete uveliko olakšati boravak na letovanju, olakšati sam put do mora, a i napravti trajni poklon koji će biti lepa i korisna uspomena na vašu saradnju. Suncobrani za bočne prozore brendiraju se tehnikom sublimacije, sublimaciona štampa je sama po sebi veoma jednostavna i dosta brzo se dolazi do gotovih rešenja. Odaberite SUNCOBRAN ZA BOČNE PROZORE upravo kod nas i odaberite veoma povoljan i lep promotivni poklon.

 

VAGA ZA PRTLJAG

Krenuli ste na put, pomislili ste da je vašim mukama kraj, a na kraju vas na aerodromu obaveštavaju da je vaš kofer pretežak i da moraju da vam naplate dodatne troškove za premašenu težinu. Da ne bi bilo više takvih događaja i drama pred sam polazak, naš predlog za promotivni poklon je vaga za prtljag. Od sada verni partner svakog poslovnog čoveka, da ne bi bilo nepredviđenih troškova, ovim ćete pokazati da znate da cenite trud, putovanje, ali i novac. Verujemo da će vam poklonoprimac biti duboko zahvalan. Zato je vaga za prtljag bitan partner svakom poslovnom čoveku.

 

TAG ZA KOFER

Na izlasku iz aviona pomislili ste da je letovanje počelo, ali onda dolazi noćna mora...prepoznati svoj kofer. Desetine sličnih ili istih kofera, ali koji je vaš? Da se to ne bi dogodilo vama ili vašem partneru i klijentu, budite unikatni, dajte koferima ime, dajte im nešto po čemu će se uopšteno razlikovati od svih ostalih. Dajte im tag. Tag je savršen način da diferencirate svoj kofer u odnosu na sve druge kofere. Lako se brendira, tako da tag i pored standardnog izgleda može sadržati i vaš brend. Tagovi se lako brendiraju tamponom ili UV LED štampom i samim tim dolazi brzo do vas. Odaberite tag za kofere iz naše ponude.

 

NAOČARE ZA SUNCE

Letovanje nije letovanje ako nije toplo i ako nemate kraj sebe par omiljenih naočara za Sunce. Budite originalni i svojim partnerima i klijentima darivajte ono što je jedinstveno, a to su naočre za Sunce sa upravo njihovim imenom na sebi. Originalan, neobičan, a istovremeno i jedinstven poklon koji služi da odbrani svakog od preteranog zračenja Sunca u toplim letnjim danima.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.