REKLAMNI MATERIJAL U LETNJOJ SEZONI

Reklamni materijal u letnjoj sezoni ostavlja posebni pečat. Pripremite se na vreme za letnju promotivnu sezonu i odaberite najbolji reklamni materijal koji ćete podeliti svojim klijentima, saradnicima i kupcima u toku leta.

Reklamni materijal u toku letnje sezone donosi posebne benefite. Veliki plus u samom odabiru letnjeg promotivnog materijala jeste to što je veliki broj reklamnih artikalaavezan baš upravo za leto.

Zagrejte svoju promotivnu kampanju za letnje mesece! Bilo da tražite nešto da se ohladite, zabavne poklone za plažu ili da ostanete zaštićeni od sunca, naći ćete ga ovde. Obezbedite da se vaši promotivni proizvodi koriste stalno i ponovo sa ovim korisnim letnjim predmetima. Svi proizvodi mogu biti označeni logotipom ili porukom kako bi to bilo leto za vas i vaše klijente.

Popularni proizvodi za vreme letnjih kampanja su:

1. Peškiri za plažu - Ko ne voli dobar peškir za plažu? Peškiri za plažu su poput kišobrana, svi moraju imati jedan, ali iz nekog razloga, mi retko izlazimo i kupujemo ih sami. Peškiri su takođe neverovatna prilika za oglašavanje sa odličnom robnom markom. Videli smo ih na različite načine, ali jedan od najpopularnijih bi bili interni pokloni za zaposlene.

2. Flašice za piće - Prošli su dani topljenja leda u roku od 30 minuta nakon što ste izvadili piće. Uz neverovatne mogućnosti izolacije koje sada imamo, pribor za piće može da održi vaše piće još hladnijim (kao 6-8 sati duže). Iako maloprodajni brendovi kao što su IETI i RTIC i dalje imaju najveću uočenu vrednost, alternativni brendovi koji koriste istu tehnologiju su odlične opcije po nižoj ceni. Flašice i čaše su savršen prodajni i poslovni razvojni alat ... samo dodajte neko posebno pakovanje sa odličnom porukom, i svi ste spremni!

3. Japanke (papuče) - napravite unikatne papuče koje su brendirane celom svojom površinom. Japanke se mogu nositi baš svuda, od plaže, preko bazena do dvorišta, preko kupatila do unutrašnjosti kuća. Japanke mogu da budu idealni promotivni poklon u toku letnje sezone i nešto što će vam sigurno doneti određenu pažnju kupca i povratne informacije. Imaju visoku promotivnu vrednost.

4. Fruit of the Loom majice - majice koje su poooootpuno u trendu ! Hit 80ih i 90ih se vratio na velika vrata. Glitch stil i majice Fruit of The Loom idu potpuno zajedno. Poklonite svojim klijentima i kupcima, jer tako poklanjate jedan od najboljih proizvoda, napravljenog od izvrnog pamuka, najfinijeg kroja i u velikom broju boja. Majice koje su više od leta.

5. Suncobrani - uvek idealan poklon, letnja klasika, od plaže do bašte, ovaj poklon ima najveću moguću promotivnu vrednost  Brendiranje se vrši veoma lako i omogućava da se vaš brend široko vidi.

6. Naočare za Sunce - nose ih svi, ali baš svi, iskoristite priliku i izbrendirajte jedan od velikog broja artikala vezanih za sunčane naočare. Veoma je lako, a svi ih vole. Visoka promotivna vrednost je pristuna u svakom artiklu vezanom za letu.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.