ŠTA JE TO SUBLIMACIJA?

 

Sublimacija predstavlja jedan od najrasprostranjenijih načina štampe. Sublimacijom dobija se nerazdvojni kvalitet od same sublimacijske šolje. Sublimacija predstavlja takođe jedan od najjeftinijih načina štampe koja ostavlja dugotrajan otisak na željeni predmet (koji može da prihvati ovu vrstu štampe). Najčešći predmeti na kojima se radi sublimaciona štampa su šolje, majice koje prihvataju sublimaciju (majice od poliestera – sportske majice i dresovi), čaše, podloge za miša, igre slagalice, maske za telefone i tablete. Sublimacijski premaz predstavlja ono što je neophodno kako bi se dobio kompletni sublimacijski proizvod i omogućila sublimacijska štampa.

Šta je neophodno da bi se izvršila sublimacija?

Sublimacija na šolje se vrši sledećim postupkom:

Sublimacija je jedna od nepogrešivih i najpouzdanijih tehnika. Svojom lakoćom brendiranja, šolje dobijaju kvalitet i trajnost. Sublimacijom se omogućava trajno rešenje za svaki vaš dizajn.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.