NAPRAVITE IDEALNI PROMOTIVNI PAKET U ZIMSKOJ SEZONI

Kada dolazi jesen, počinjemo da razmišljamo šta treba da poklanjamo partnerima u toku Božićnih i novogodišnjih praznika. Dileme se mogu veoma lako rešiti uz adekvatne pripreme. Nakon formiranja budžeta i stvaranja planova za poslednji kvartal u poslovnoj godini na red dolaze i promotivni paketi koji trebaju da se podele poslovnim partnerima na tekućim događajima ili na predstojećim sastancima do kraja godine.

Promotivni paket treba da bude dobro upakovan sa kvalitetnim proizvodima kako bi se prikazala stabilnost i uspešnost dosadašnjih poslovnih odnosa ili najavu budućim dobrih poslovnih odnosa.

Promotivni paket bi trebao da sadrži:

KESA

Kvalitetna kesa je osnovni preduslov da bi vaš poklon bio lepo upakovan. Kese koje nudimo donose svojstven kvalitet koje izdržavaju  i veliki broj poklona u paketu, samim tim možete izabrati nešto između trenutnih kesa koje su plastificirane ili papirnih kesa. Ukoliko imate specijalne želje spremni smo da izađemo u susret. Kvalitetna poslovna kesa treba da sadrži brendiranje sa logoom firme i trenutnim sloganom, a po mogućnosti, naš predlog je da dodate i neki adekvatni dizajn namenjen upravo poklanjanju.

 

ROKOVNIK

Rokovnik uvek predstavlja idealan poslovni poklon. Stvaranje poklona koji je ujedno i poslovan i ličan nije mnogo teško, sve počinje od klasične ideje koja može da se pretoči u otelotvorenje klasične misli o poklonima. Poklon rokovnik može uvek da donese iznenađenje svima koji ga koriste jer on ujedno predstavlja i životni  i poslovni planer, kao i vodič kroz poslovnu godinu, Rokovnici sa tvrdim ili mekim povezom daju određenu čar ali u zavisnosti od ličnosti kojoj se poklanja, od nivoa formalnosti, možete odabrati jedan od tih rokovnika.

Rokovnici su prenosivi. Mogu biti kako malih, tako i velikih dimenzija. Ubično su ukoričeni u koži ili drugom mekom a kvalitetnom materijalu. Sastoje se iz nekoliko delova, od kojih su najvažniji dnevnik, kalendar i adresar. Ove knjižice obično sadrže i informacije korisne u poslovnom smislu, kao što su putne karte ili pozivni brojevi za države i/ili domaće gradove. Nalik je drugom priboru sličnog izgleda i građe, kao što su sveske (školski i kancelarijski pribor), notesi (za sitne pribeleške).

 

HEMIJSKA OLOVKA

Hemijske olovke (Hemijske olovke su uvek dobar izbor kada treba da obradujete kupca jednostavnim poklonom koji će on nositi svuda uz sebe i koji će biti njegov lični asistent.).

Hemijske olovke najklasičniji promotivni materijal i klasičan izbor u kampanjama i promotivnim poklonima. Hemijske olovke sa plavim mastilom, hemijske olovke sa crnim mastilom, hemijske olovke sa crvenim mastilom, plastične hemijske olovke, metalne hemijske olovke, šarene hemijske olovke, su samo deo onoga što nudimo. Od sasvim jednostavnih hemijskih olovaka do ekskluzivnih hemijskih olovaka koje predstavljaju jedinstveni poklon. Hemijske olovke uglavnom se brendiraju tampon štampom, LED štampom, UV štampom.

UPALJAČ

Upaljači su deo klasičnog asortimana poklona, kao i naše široke ponude. Bez obzira da li je osoba kojoj predajete poklon pušač ili ne, upaljač je idealan poklon jer je univerzalan i može biti upotrebljivan u više različitih svrha. Takođe, zbog velike površine upaljača brendiranje je veoma lako i predstavlja pokretnu reklamu kompanije koja ga je poklonila jer se prenosi od ruke do ruke i veoma je praktičan i džepan. Upaljači se brendiraju tehnikom UV LED, tampona, kao i specijalizovanih folija za brendiranje upaljača. U našem širokom asortimanu možete pronaći favorite poput ATOMIC upaljača, kao i CRICKET upaljača. za koje je SCENSO generalni distributer za veleprodavce u Srbiji. Otkrijte zašto je visoka popunjenost rezervoara idealna i kako da je osetite kada kupite upaljač upravo kod nas.

 

KALENDARI

Kada poklanjate kalendar morate biti veoma oprezni jer u tom slučaju poklanjate nešto što će zaista krasiti zidove 365/366 dana u godini. Kalendar treba da bude predstavnik vaše delatnosti, da najbolje dočarava vaše preduzeće, ali i da uz kvalitetno brendiranje logotipa, vaš brend postane ključan u izgledu samog kalendara. U našem širokom asortimanu kalendara pronaćićete mnogo toga što može da bude zanimljivo za poklon paket. Od kalendara sa motivima automobila, kamiona, pekara, cveća, prirode, nacioanlnih motiva, pa sve do jednostavnih kalendara koji su pre svega poslovni sa pokretnim datumarima. Brendiranje kalendara je vrlo jednostavno i ne zahteva mnogo vremena.

 

VINO I VINSKE KUTIJE

Vino je uvek bilo idealan poslovni poklon. Izuzetno hedonistički i veoma elegantno, vino može da naglasi poslovnom partneru da vam je stalo do odnosa sa njim i do novih poslovnih uspeha. Vino se brendira specijalnim nalepnicama sa dizajnom koji nam upravo vi prosledite. Ova nalepnica treba da bude slika i prilika vašeg odnosa ali i da personalizuje vaš poklon. Vino upakujte u kvalitetnu drvenu kutiju koju ćete takođe izbrendirati personalizovanim dizajnom. Kutija se brendira laserski ili CO2.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.