REKLAMNI MATERIJAL U PROMOTIVNOJ SEZONI - KAKO NAJBRZE DO NJEGA

Reklamni materijal je najbitniji upravo pri završetku poslovne godine. Reklamni materijal koji donosi razliku u odnosu na vašu konkurenciju, reklamni materija koji će vas ispromovisati na najbolji mogući način. U ovom blogu pričamo o širokom spektru mogućnosti i lancu vrednosti reklamnog materijala.

Reklamni materijal nikada nije bilo jednostavnije nabaviti nego sada, potreno je samo malo volje i kreativnih ideja, određeni budžet i spretnost, kako bi se vaša ideja pretočila u kvalitetan promotivni materijal u vašim rukama.

                                                                       

STVARANJE IDEJE

Početak je novembra, pokušavate da angažujete sve svoje resurse pred kraj poslovne godine kako biste stvorili mogućnost poboljšanja performansi vaše prodaje, kao i marketinga u poslednjem kvartalu poslovne godine. Na kraju, na pamet vam pada da bi bilo dobro svim aktuelnim klijentima pokloniti nešto što će im značiti u profesionalnom radu čitave godine. Od menadžmenta dobijate određeni budžet za ovu vrstu kampanje i vi krećete u istraživanje tržišta promotivnog materijala. Naravno, prvi u rukama vam se nađe SCENSO katalog i u velikom broju proizvoda u našem asortimanu.

Kada stvorite pravu sliku o tome šta vam zaista treba, tada krećete da pravite upit za ponudu i na kraju dobijate mogućnost da dobijete ponudu koja je vredna vaše pažnje. Bilo da su vam potrebne hemijske olovke, rokovnici, notesi, majice, duksevi, košulje, polo majice, setovi za lepotu, vinski setovi, torbe ili kabanice i slično, mi imamo sve što vam je uvek potrebno.

SARADNJA SA SCENSO-OM

Sa nama je veoma lako sarađivati, jer smo veoma uigran tim za saradnju. Vi nam pošaljete upit putem emaila ili našeg chat boota i svi naši aktivni komercijalisti vam se stavljaju na raspolaganje kako biste dobili pravu ponudu pravovremeno i kako biste stvorili najbolju moguću osnovu za planiranje vaše promotivne kampanje. Komercijalita koji vam izađe u susret daće vam ponudu promotinog materijala koji je trenutno najaktuelniji, kao i moguće njegove supstitute ukoliko se radi o robi koja nije lagerska. Briga o svakom našem kupcu donosi mogućnost da se upoznate sa njegovim željama, ali da mu i na isti način prezentujete potencijalne performanse proizvoda koje on želi da kupi. Nakon sklapanja dogovora, primljenih vizuelnih instrukcija od kupca, pristupa se brendiranju gde naši radnici u proizvodnji uz maksimum pažnje rade na izradi i samom brendiranju vašeg reklamnog materijala. Uz visok nivo pažnje ide i vremenska odrednica kada promotivni materijal treba da bude pripremljen za slanje tj. kao gotov produkt koji je izbrendiran, stoga prilagođavamo produkciju vašem željenom vremenskom opusu.

Reklamni materijal koji pripremamo za vas donosi novu vrednost u vaš marketing sektor jer će se u doglednom periodu predstaviti kao reper kvaliteta i svega što donosi kvalitetan promotivni materijal. Postavljanje kvaliteta u prvi plan, dobijate mogućnost da vaši klijenti i kupci osete da vodite brigu o njima, kao i da ostavljate utisak jedne veoma ozbiljne kompanije koja brine o svima.

 

 

SLANJE PAKETA NA ADRESE ŠIROM SRBIJE

Pored kvalitetne izrade tj. same produkcije promotivnog (reklamnog materijala) materijala, mi brinemo i o tome kako će proizvod stići u vaše ruke, na koji način i koliko brzo. Uz svakodnevno slanje paketa i odabir kurirskih službi koje su zadobile naše poverenje usled uspešne i dugotrajne saradnje, mi svoje pakete brižljivo pakujemo u našem magacinu i u zavisnosti od vrste paketa i njenog sadržaja obezeđujemo dodatnu zaštitu u vidu dodatnih kutija, folija ili lepenki. Odabir kurirske službe zavisi od toga kako isporučuju reklamni materijal u Beograd, reklamni materijal u Novi Sad, reklamni materijal u Valjevo, reklamni materijal u Zrenjanin, reklamni materijal u Sombor, reklamni materijal u Kragujevac, reklamni materijal u Niš itd. Jer nama je bitno da se i pored pravovremene proizvodnje izvrši isporuka pravovremeno i do klijenta, upravo kada njemu taj promotivni materijal i treba.

                                          

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.