Kategorije

ŠOLJE

Šolja je uvek sjajan izbor. Porcelanska šolja, keramička šolja, šolja sa printom, šolja brendirana, sve to čini naš svet šolja zanimljivim I primamljivim za svakoga. Brendirane šolje su uvek ono što privlači naše klijente u toku zimske promotivne sezone I predstavljaju idealan poklon. Keramičke šolje su klasične, ali sublimacione šolje su ono što predstavlja novi trend I širi se. Mi pratimo trendove I uvrstili smo najbolje sublimacione šolje u našu ponudu.


OLOVKE

Metalna olovka, drvena olovka, olovka od recikliranog papira, olovka sa metalnim delovima, eko olovka, olovke sa plavim mastilom, olovke sa crvenim mastilom, olovke sa crnim mastilom. Sve to zvuči VAU, zar ne? Ali to nije sve, mi takođe u svojoj ponudi imamo atraktivne olovke sa touchscreen vrhom koje mogu da budu vaš asistent za umorne prste. Metalna olovka je uvek elegantan izbor za svakog klijenta, drvena olovka predstavlja klasiku u savremenoj gravuri, olovka od recikliranog papira je okrenuta ka zaštiti životne okoline. Odaberite nešto iz našeg širkog asortimana olovaka I uveravamo vas da ćete biti zapamćeni, jer mi ne nudimo klasiku, mi nudimo trend.


CRICKET UPALJAČI

Upaljači koji prave razliku. Visoko popunjeni upaljač, visok nivo gasa upaljača, fiksirani plamen, atraktivnost boja, fluorescentni upaljači, upaljači u osnovnim bojama. Sve to nudi CRICKET. Kada želite da nešto traje duže, odaberite CRICKET UPALJAČE. Cricket upaljač predstavlja lidera u proizvodnji upaljača koji poštuju sve standarde ISO 9004 I sa svojim fiksnim plamenom do 5cm osvajaju svet rapidnom brzinom.


ATOMIC UPALJAČI

Kada je vaša želja vezana za jednostavnost I za osnovne boje, vaš izbor je ATOMIC upaljač. ATOMIC upaljači su nešto što je osnova svake dobre promotivne kampanje. Crveni upaljači, crni upaljači, plavi upaljači, beli upaljači, srebrni upaljači, zlatni upaljači, kao I metalni upaljači čine nenadmašivi osnovni spektar ozbiljnih upaljača. ATOMIC upaljači su standardni deo našeg asortimana u svim svojim bojama.


USB MEMORIJA

Brzi prenos podataka postao je neminovnost. USB FLASH driveovi koji mogu da budu deo vašeg dizajna. Vi osmislite, mi stvaramo. Gumeni USB, metalni USB, USB sa 8gb memorije, USB sa 16gb memorije, USB sa 32gb memorije – mi imao sve ! Pored mogućih unikatnih USB flash driveova, nudimo I standardizovane USB flash driveove koji mogu da budu idealni za brendiranje standaradnim vidovima štampe.


FRUIT OF THE LOOM MAJICE

Fruit of the Loom majice predstavljaju lidera u promotivnim majicama, kao I u standaradnim modnim detaljima širom sveta. Promotivna majica, majica za grad, majica za izlazak, majica za sport, polo majica? Mi sve to imamo. Takođe, generalni smo zastupnik Fruit of the Looma za Srbiju, samim tim sve što poželite of Fruit of The Loom majica možete da nađete upravo kod nas. Majice sa okruglom kragnom, majice na V izrez, majice kratkih rukava I majice dugih rukava Fruit of the Loom deo su naše standardne prodaje. Širok spektar boja, visoki nivo kvaliteta, kao I postojanost, odlika su Fruit of the Loom majica. Dovoljno smo vas zainteresovali? Poklonite nam svoje poverenje I mi ćemo ga sa zadovoljstvom opravdati.


FRUIT OF THE LOOM KOŠULJE

Fruit of the Loom košulje su deo većine radnih uniformi I elegantnih modnih kombinacija širom sveta. Radna košulja, elegantna košulja, strukirana košulja, nestrukirana košulja, košulja za konobare, košulja za radno mesto, sve to može biti Fruit of the Loom košulja, pa I mnogo više od toga. Takođe, generalni smo zastupnik Fruit of the Looma za Srbiju, samim tim sve što poželite of Fruit of The Loom košulja možete da nađete upravo kod nas. Širok spektar boja, visoki nivo kvaliteta, kao I postojanost, odlika su Fruit of the Loom košulja. Za visoki nivo radnog užitka I svakodnevni komoditet u radu I aktivnostima, odaberite FRUIT OF THE LOOM.


FRUIT OF THE LOOM DUKSEVI

Fruit of the Loom duksevi su deo urbane pop kulture, kao već poznati brend osvajali su svet. Pamučni duks, duks sa kapuljačom, duks sa kapuljačom na kopčanje, obični duksevi na kopčanje, lagani pamučni duksevi deo sz Fruit of the Loom ponude, a uklapaju se svuda. Od urbanih delova grada do proizvodnih hala. Takođe, generalni smo zastupnik Fruit of the Looma za Srbiju, samim tim sve što poželite of Fruit of The Loom košulja možete da nađete upravo kod nas. Širok spektar boja, visoki nivo kvaliteta, kao I postojanost, odlika su Fruit of the Loom dukseva u kojima uživaju svi I deca I odrasli, radnici I omladinci. Za visoki nivo radnog užitka I komoditet u radu I svakodnevnim aktivnostima, odaberite FRUIT OF THE LOOM.


FRUIT OF THE LOOM POLO MAJICE

Fruit of the Loom polo majice su sinonim kvaliteta, sve ono što ste oduvek želeli da imate u svom ormanu, lagana polo majica, polo majica u raznim bojama, polo majica postojana, sve ono što istinski tražite za svakodnevno nošenje. Fruit of the Loom polo majice ćete moći prepoznati na svim mestima, od kancelarija, sportskih borilišta, ulica do građevina I fabrika. Takođe, generalni smo zastupnik Fruit of the Looma za Srbiju, samim tim sve što poželite of Fruit of The Loom košulja možete da nađete upravo kod nas. Širok spektar boja, visoki nivo kvaliteta, kao I postojanost, odlika su Fruit of the Loom polo majica u kojima uživaju svi.


SOFTSHELL JAKNE

Softshell jakne napravljene od Bionic materijala, Russell Europe brend Softshell jakni predstavlja najbolje od jakni u našoj ponudi. Softshell jakne nose svi I stari I mladi, a materijal Softshell jakni je besprekoran. Propropusna jakna, vetrootporna jakna, jakna sa vezom, jakna sa štampom, jakna sa mikroflis unutrašnjosti, jakna sa 100% poliesternom spoljašnicom, jakna za pranje u normalnim uslovima. Russell Europe jakne se nose svuda, od kišnih ulica do unutrašnjosti proizvodnih pogona. Stvaramo zajedno izuzetnost I ona se zove SOFTSHELL jakna. Odaberite crvenu jaknu, zelenu jaknu, plavu jaknu, sivu jaknu I teget jaknu u više različitih veličina. Russell Europe je dostupan u našoj ponudi kao ekskluzivnog distributera za Srbiju.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.