Politics

POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

,,SCENSO’’ d.o.o. od svog nastanka 1996. godine, početak svog rasta, poslovnog širenja, razvoj prodajne mreže i bogaćenje asortimana je baziralo na sledećim temeljima:

  1. Kvalitetan i stalno unapređivan timski rad među svim zaposlenima u preduzeću,
  2. Konstantno usavršavanje vestina zaposlenih u svim sferama poslovanja,
  3. Vođenje računa o zaposlenima u preduzeću od najniže do najviše lestvice u poslovnoj organizaciji,
  4. Disciplinovan i požrtvovan odnos prema poslovnim obavezama, precizno definisanje funkcija svakog zaposlenog i precizne odgovornosti u svakoj poslovnoj situaciji
  5. Stvaranje jakog partnerstva sa svim svojim klijentima koji su i nakon 20 godina poslovanja aktivni i odani kupci Scensa,
  6. Uvoz i distribucija najkvalitenije robe i najpoznatijih svetskih brendova,
  7. Strateška saradnja sa najvećim evropskim proizvođačima i trgovcima reklamnog materijala
  8. Odnosi među konkurentima sa najvećim poštovanjem,
  9. Naša snaga je u tome, što od prvog dana nastanka Scensa na zaposlene gledamo kao jednake partnere koji svojim radom doprinose timskom duhu i stalnim poslovnim uspesima.

Četiri temeljna stuba SCENSO d.o.o. politike kavaliteta i životne sredine koji predstavljalju naše vrednosti i ključne činioce uspeha: 

- Poverenje naših kupaca
- Profesionalnost
- Produktivnost 
- Predanost svih nas

Uvođenje standarda EN ISO 9001: 2008, doprineo je još većoj profesionalizaciji poslovne organizacije sa akcentima na globalno poslovno okruženje koje postaje sve složenije i problematičnije.
Naša opredeljenost poslovne politike je ,,U službi Vašeg brenda’’, kako bi zahteve naših kupaca uvek mogli da ispoštujemo i sprovedemo na način kako njima najviše odgovara.
Od početka poslovnog procesa: (prijema zahteva za robom, slanje ponude kupcu, pismene konfirmacije kupca za robom, brendiranja, organizovanje utovara i transporta robe, ispostavljanja fakture, knjiženja fakture, prijema uplate kupca za navedenu robu), naši zaposleni i duh kolektiva kupcima omogućavaju: najmanju moguću angažovanost u samom poslovnom procesu, garantuju tačnost i kvalitet uz maksimalno razumevanje kao i fleksibilnost u trenutnom poslovnom okruženju. Pri obavljanju naših procesa obraćano pažnju na zaštitu životne sredine, da najmanje utičemo na životnu sredinu.
Nasi strateški ciljevi se baziraju na:

- Da budemo među vodećim dobavljačima reklamnog materijala u Srbiji
- Proširenje prodaje u regionu
- Stalno širenje asortimana proizvoda, uz zadovoljavanje potreba i očekivanja klijenata
- Uvoz samo kvalitetnih proizvoda 
- Stalno građenje i održavanje brenda ,,SCENSO’’ d.o.o.
- Utemeljenoj poslovnoj politici ,,U službi Vašeg brenda’’
- ,,SCENSO’’ d.o.o. je svoje poslovanje uskladio sa zahtevom EN ISO 14 001:2004 i vrši stalno preispitivanje svog poslovanja, i stalno poboljšava sitem menadžmenta kvalitetom i životne sredine.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.