Made for you reklamni material

SCENSO tim, specijalizovan za poklone, može da Vam pomogne u kreiranju savršenog poklona ili poklon paketa za vaše klijente, saradnike, partnere ili zaposlene. SCENSO tim ima preko 15 godina iskustva u nabavci kvalitetnih i zanimljivih promotivnih proizvoda, a posebno dobru saradnju ima sa dobavljačima iz Kine, od kojih uvek dobija proizvode vrhunskog kvaliteta. Kvalitet proizvoda se proverava uz pomoć visoko kvalifikovanih ljudi, kako u Kini, tako i u drugim zemljama.

Naš osnovni SCENSO cilj, je zadovoljenje potrebe vas i vašeg brenda, pa se stoga koncentrišemo na kvalitetno pružanje proizvoda i usluga fokusiranih na upečatljivo i atraktivno promovisanje vašeg brenda, koje će vas izdići iznad konkurencije i poboljšati Vaše poslovanje.

Vizija SCENSA se bazira na kreiranju mosta između potrošača i vašeg brenda. Našem radu mogu da posvedoče hiljade zadovoljnih kupaca, saradnici sa kojima radimo u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, kao i sami dobavljači iz Kine, Nemačke, Mađarske, Španije i drugih zemalja.


Premium reklamni materijali su naša specijalnost, i ukoliko ste u potrazi za nečim za klasu višim, po kvalitetu, inovativnosti, performansama i efektivnosti, javite se našem timu koji će istog momenta početi da kreira rešenje baš za vaš brend!

Premium usluga podrazumeva naše istraživanje tržišta, identifikovanje potreba vaše ciljne grupe, predlog idejnih rešenja za promociju vašeg brenda i izradu pažljivo odabranih potpuno personalizovanih proizvoda od kvalitetnih materijala.


Ukoliko ste u potrazi za kreativnim, inovativnim i profesionalnim rešenjem za promociju vašeg brenda, stojimo vam na raspolaganju!

 

SCENSO D.O.O.

VRDNIČKA 1.

24000 SUBOTICA
SERBIA/SRBIJA


Centrala : +381(24)56-66-77

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.