POLO MAJICA - ELEGANCIJA JEDNOSTAVNOSTI

Jednostavnost i elegancija u jednom, za muškarce i dame, polo majica može da se nosi u gotovo svakoj prilici. Pamučne polo majice predstavljaju klasiku, ali i u kombinacijama pamuka i poliestera koji predstavlja idealnog partnera za rad, jer je najbolji deo HTZ opreme, kratki ili dugi rukavi, svejedno, polo majica nudi jedan poseban osećaj i jedan drugačiji doživljaj elegancije. Brendiranje se vrši vezom, flokom, fleksom ili digi fleksom, pa je zato odličan izbor za radnu ili reklamnu odeću. Interesantnija od obične majice sa okruglim ili „V“ izrezom pruža udobnost onima koji je nose.

 

Polo majica je toliko posebna da ćete je zavoleti na prvi pogled, stoga vas pozivamo da istražite našu ponudu polo majica koje sadrže najbolje FRUIT OF THE LOOM i RUSSELL EUROPE polo majice. Fruit of the Loom polo majice možete naći u više različitih kombinacija:

1. PREMIUM POLO MAJICA

2. 65/35 POLO MAJICA (65% pamuk, 35% poliester, idealna za radne uslove)

3. PERFORMANCE POLO MAJICA (napravljena od 100% poliestera, idealna za sportske aktivnosti)

4. SCREEN STARS POLO MAJICE (trenutno na najboljoj letnjoj akciji)

A kako je nastala polo majica?

VREME JE ZA KRATKU ISTORIJU

Krajem 19. veka aktivnosti na otvorenom postale su važne za britansku vladajuću klasu. Johdpur pantalone i polo majice postale su deo garderobe za sportove vezane za konje. U 19. i početkom 20. veka, teniseri su obično nosili "teniske belce" koje su se sastojale od  belih polo majica sa dugim rukavima (koje su se nosile sa uvijenim rukavima), flanelskih pantalona i kravata.

Rene Lacoste, francuski sedmostruku prvak u tenisu, Grand Slam, šampion smatrao je da je kruta obuća za tenis suviše glomazna i neudobna. Dizajnirao je belu, kratku košulju, labavo pletenu pikovu pamučnu košulju (nazvanu pamučno tkano dres petit pikue) sa neoznačenom, ravnom, izbočenom kragnom, pljoskom sa dugmadima i repom od košulje duže nego u prednjem delu ( danas poznat kao "teniski rep"), koji je prvi put nosio na US Open prvenstvu 1926. godine.

Godine 1920, Luis Lakej, kanađanin rođen od engleskih roditelja u Montrealu, 1887. godine, galerista i polo igrač, počeo je proizvoditi košulju izvezenu sa amblemom polo igrača, dizajn je nastao u Hurlingham Polo Clubu u blizini Buenosa Airesa. Definicija uniforme polo igrača - polo majica i par belih pantalona - zapravo je nedavno dodata u sport. Sve do četrdesetih godina, košulje su uglavnom bile jednostavne, bez brojeva, pisanja ili logotipa. Kada je potrebno, brojevi (u rasponu od 1 - 4) su jednostavno vezani za leđa igračevih košulja nekoliko minuta pre početka utakmice. Da bi se polo timovi međusobno razlikovali, neke polo majice su imale horizontalne pruge, a druge su imale dijagonalne pruge.

 

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.