REKLAMNI POKLONI ZA VREME PRAZNIKA

Dolazi vreme poslovnog darivanja. Reklamni pokloni su i više nego potrebni, a samim tim donosite sebi novo poglavlje u narednoj poslovnoj godini koje se svodi na povećanju lojalnosti vašeg klijenta i partnera. Promotivni materijal donosi posebne pogodnosti, jer u velikom asortimanu promotivnih poklona možete izabrati upravo ono što je potrebno da predstavite vaš biznis.

kako je najbolje da se predstavite?

Celokupna srž i želja za darivanjem potiče od toga da najbolji način predstavite ono čime se bavite, stoga će vaši marketing/brend menadžeri uvek odabrati poslovni poklon koji je u sprezi sa vašim biznisom. Šta je idealno? Može se postaviti kao glavno pitanje, ali ne mora biti i nužno, jer idealni pokloni su svi koji se darivaju u pravo vreme, pravim ljudima. Naše dugogodišnje iskustvo (23 godine rada na upravo vašim poklonima) nam govori da sve što ste do sada poklanjali, bilo je u skladu sa vašim zamislima i očekivanjima.

Hemijske olovke, rokovnici, planeri, stolni planeri, kalendari, agende, vizitari, mirisi za automobile, upaljači...to je samo deo vaših osnovnih paketa. Ali da li ste razmišljali da napravite pakete po cenovnim rangovima?

Ovaj metod u izboru promotivnih poklona posebno je popularan u poslednje vreme, jer marketing sektori vole da segmentiraju i targetiraju baš i kada treba da se poklanja. Razdvojite svoje dugogodišnje saradnike i klijente od novih partnerstava koje ste napravili.

 

                                                                  

 

jeftiniji paketi

Kada se tek upoznajete sa vašim novim saradnicima i partnerima, potrebno je ostaviti utisak da volite da poklanjate poslovnu pažnju i da uz katalog vaših proizvoda možete dati i nešto od vašeg promotivnog materijala.

Stvari koje su izuzetne za poklanjanje upravo u ovom paketu su hemijske olovke, upaljači i kalendari, jer oni se odlično uklapaju u kesu u kojoj će se naći vaši katalozi proizvoda.

Artikli koje smo naveli ne koštaju mnogo, a u našoj ponudi možete naći hemijske olovke raznih brendova, boja, kao i oblika, dok kod upaljača nudimo brendove visokog kvaliteta kao što su CRICKET i ATOMIC.

Kalendari su uvek raznovrsni, a svoj brend možete uskladiti sa više različitih vrsta i motiva kalendara (priroda, automobili, građevina...), kao i da personalizujete svoj kalendar nalepnicama koje idu upravo na te kalendare (veličina 33x9 cm).

Rokovnici su prenosivi. Mogu biti kako malih, tako i velikih dimenzija. Ubično su ukoričeni u koži ili drugom mekom a kvalitetnom materijalu. Sastoje se iz nekoliko delova, od kojih su najvažniji dnevnik, kalendar i adresar. Ove knjižice obično sadrže i informacije korisne u poslovnom smislu, kao što su putne karte ili pozivni brojevi za države i/ili domaće gradove. Nalik je drugom priboru sličnog izgleda i građe, kao što su sveske (školski i kancelarijski pribor), notesi (za sitne pribeleške).

Kesa u kojoj poklanjate poklone, takođe je veoma bitna. Ona mora biti prilagođena boji vašeg brenda, a mi vam preporučujemo kese iz našeg asortimana koje se veoma lako brendiraju vašem željenom dizajnu. Naša topla preporuka su papirne kese, koje su i ekološke i vizuelno efikasne, a u poslednje vreme i veoma popularne.

srednji cenovni rang

U srednjem cenovnom rangu na osnovni paket možete dodati nešto od proizvoda koji izlaze iz standardnih okvira i predstavlja odličan paket za partere i klijente sa kojima ste ostvarili određene pomake u poslovanju, sa kojima ste ostvarili plodonosnu saradnju koja je donela obostranu korist. Verujemo da bi vam artikli poput termosa, flašica za vodu (sportske flašice), RFID novčanika, metalnih vizitara, pljoski, vinskih setova i sličnih artikala, doneli zadovoljstvo suprotne strane.

Termos je sjajan poklon jer u hladnim zimskim danima donosi mogućnost da se dobro zagrejete i da kada ste u pokretu u vašim automobilima uvek imate pouzdanog partnera koji radi u vašem interesu i zagreva vas toplom kafom ili čajem. Metalni termosi ili plastični termosi, termosi obični ili sa duplim termalnim zidom, svaki od njih doneće ono najbolje, kako bi vaš partner pametno iskoristio vaš promotivni poklon. Termosi se često koriste svakodnevno, a brendiraju se veoma lako, UV LED štampom, tamponom ili gravurom.

Flašice za vodu (sportske flašice) u poslednje vreme su postale hit promotivni artikal jer donose mogućnost pametnog i racionalnog iskorišćenja plastike i smanjenja zagađenja eko sistema plastikom, samim tim što će se smanjiti kupovina flašica vode, ovu flašu možete beskonačno puta dopunjavati i iskoristiti do krajnjih granica.  Raznovrsnost boja, ekološka efikasnost, različite vrste čepova, dodatne slamčice, sve to čini ovu vrstu artikla veoma popularnom. Brendiranje ove vrste flašica vrši se UV LEDom ili tampon štampom.

RFID novčanici su hit artikal i donose mogućnost da sačuvate svoj novac i kartice. RFID novčanik je novčanik nove generacije i dolazi u različitim veličinama. Sa posebnom zaštitom RFID donosi mogućnost čuvanja vaših sredstava i kartica na najbolji mogući način.

Metalne pljoske, postale su veoma traženi artikal, jer predstavljaju dobru "foru" prilikom poklanjanja, imaju veliku površinu za gravuru i svojim materijalom omogućavaju visoko kvalitetnu gravuru na njima u boji ili u negativu (pogledajte naš blog o gravuri u boji). Metalna pljoska je namenjena i onima koji vole da popiju čašicu alkohola ili ne, ali u svakom slučaju predstavlja kvalitetnu poslovnu galanteriju.

 

 

luksuzni cenovni rang

Kada je neko dugogodišnji partner i saradnik, kada je neko više od klijenta, neko ko je sa vama od vaših samih početaka, u dobrim i onim lošijim poslovnim godinama. Sve to čini situaciju kada nekome morate pokloniti luksuzni poslovni poklon na kraju poslovne godine. Ovaj segment se izdvaja malo skupljim artiklima, brendovima koji su "na glasu", kao i artiklima koji odišu ozbiljnošću.

Neki od ovakvih artikala jesu konferencijske i lap top torbe, pametni satovi, poslovni setovi sa powerbankovima i notesima, power bankovi, USBovi, gadget artikli koji odišu poslovnom ozbiljnošću, kao i artikli poput dukseva i džempera (koje kod nas možete dobiti u brendovima Fruit of the Loom i Russell Europe).

Lap top torbe donose visoki nivo ozbiljnosti, a naročito kada se u njih upakuju pokloni jednako visokog kvaliteta. Lap top torba je veoma dobra za poklon jer donosi fleksibilnost u nošenju, spremnost da se u svakom trenutku vaš partner pojavi spreman za konferenciju ili sastanak. Izvrsnim brendiranjem, svaka lap top torba dobija na ozbiljnosti i predstavlja pokretnu reklamu vašeg brenda.

 

                                      

Nadamo se da smo vam predstavili upravo ono što ste želeli. Na vama je samo da odaberete idealni poklon paket za svoje partnere.

Želimo vam puno uspeha u poslednjem mesecu tekuće poslovne godine.

Za više informacija obratite se našim komercijalistima na telefon 024/56-66-77 ili na email office@scenso.com.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.