INFORMACIJE O RADU SCENSO d.o.o. ZA VREME VANREDNOG STANJA

 

informacije o načinu rada scenso d.o.o. u toku vanrednog stanja

 
Poštovani partneri,
 
u skladu sa proglašenim vanrednim stanjem u Republici Srbiji ("Sl. glasnik RS", br. 29/2020), SCENSO d.o.o. prilagođava svoje poslovanje u skladu sa donetim vandredim stanjem i preporukama koje je izdala Vlada Republike Srbije.
SCENSO će i dalje svojim klijentima pružati usluge na koje su navikli, ali u posebnim okolnostima, naš rad u kompaniji zahteva određene promene.
 
Promene koje slede su sledeće:
- Deo zaposlenih, koji su u mogućnosti, će raditi u kućnim uslovima, dok će drugi deo koji nije u mogućnosti obavljati svoj posao u kućnim uslovima biti prisutan u prostorijama kompanije, poštujući preporuke SZO, Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja uz redovnu ličnu i prostornu dezinfikaciju
- Sastanci koji su zakazani ili koji će se zakazivati ograničeni su na 15 MINUTA
- Svi klijenti koji ulaze u prostorije SCENSO d.o.o. biće provereni na simptome i takođe, biće izvršeno bezkontaktno merenje temperature posetioca kompanije
- U kompaniji će uvek postojati dežurni komercijalista, ali će se i komercijalisti koji rade u kućnim uslovima odazvati na vaše pozive i email-ove
 
SCENSO ostaje uz vas i u ovim teškim, neuobičajnim vremenima, te ćemo stoga nastaviti sa proizvodnjom, izdavanjem robe, kao i sa isporukom robe kurirskim službama (koje su takođe dale garancije za preduzete mere u vanrednim okolnostima).
 
Naš prodajni tim i dalje vam stoji na raspolaganju na svojim kontaktima.
 
Ostale funkcije u našoj kompaniji možete kontaktirati i dalje putem emaila, kao i na generalni email office@scenso.com.
 
Život i funkcionisanje privrede moraju se održati, stoga poštujemo sve preporuke, ali vas i molimo da pratite preporuke SZO, kao i relevantnih institucija kako bi se sprečilo napredovanje Covid19 "Corona" virusa.
 
SCENSO - U službi vašeg brenda.
 

informacije o dolaznim (uvoznim) pošiljkama

 

 

Poštovani klijenti,

shodno sa proglašenim vanrednim stanjem u Republici Srbiji, a u vezi sa novom pandemijom coronavirusa (COVID-19), SCENSO d.o.o. želi da vas obavesti da prati razvoj situacije i da se trudi da u vanrednim uslovima održi posebne mere, način proizvodnje i isporuke.
 
Naše osoblje - kancelarijski i proizvodni timovi - rade u potpunosti, registracija i ispunjavanje porudžbina su kontinuirani. Međutim, deo našeg prodajnog tima radi van kancelarije i vaše porudžbine prima putem emaila i telefona. Shodno tome, ljubazno predlažemo da ih kontaktirate prvenstveno putem e-maila. Želimo da vas obavestimo, da većina aktivnosti vezanih za naš rad se odvija normalno u visokohigijenskim uslovima i da svoje poslovanje u potpunosti prilagođavamo vanrednoj situaciji.
 
Zbog sve većeg broja zatvorenih državnih granica u Evropi, naše dolazne (uvozne) pošiljke mogu imati duže vreme isporuke nego inače. Istovremeno, očekuje se da će raspoloživost spoljnih zaliha od naših evropskih trgovinskih partnera imati ograničenja.
 
Roba koja je već naručena, a nije isporučena jer čeka uvoz, biće isporučena u skladu sa otvaranjem granica, kao i sa uredbama koje bude donosila Vlada Republike Srbije. Robu koju ste već naručili, a nije uvezena, moraće da pričeka, a informacije o njenom dolasku i daljoj isporuci dobićete od vašeg komercijaliste.
 
Ukoliko još niste naručivali, molimo vas da pre narudžbe konsultujete svog komercijalistu o našim lagerima, kao i o robi koja je dostupna na prostoru Republike Srbije.

Od svih kurirskih službi sa kojima sarađujemo dobili smo garancije da su preduzete sve higijenske i tehničke mere u kojima će roba koja izlazi iz naših magacina biti redovno isporučena na vašu adresu (dok to uslovi budu dozvoljavali). Imamo saznanja da će kurir PostExpress počevši od 23.3.2020. obustaviti primanje i slanje pošiljaka, te ćemo pratiti razvoj situacije sa drugim kurirskim službama.
 
Zahvaljujemo vam na razumevanju i uveravamo vas da ćemo dati sve od sebe da ograničimo poremećaje koje ovaj događaj donosi.
 
Nastavićemo da pratimo vesti, sve zahteve vlasti i takođe, obaveštavamo naše klijente da ćemo kao i do sada raditi sve - U SLUŽBI VAŠEG BRENDA.
 
Nadamo se da ćete vi i vaši najmiliji ostati bezbedni i zdravi. #ostanikodkuće
 
S poštovanjem,
 
SCENSO d.o.o.

 

 

kako da se zaštite od covid19 (corona) virusa?

 

 
 
 
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.