Digitalna štampa

Direct-to-garment štampa (direktno-na-odeću), takođe poznata kao DTG štampa, je proces štampe na tekstil i odevne predmete pomoću specijalizovane ili modifikirane inkjet tehnologije. Ključna stvar DTG štampača je specijalna boja (ink jet tekstilnih boja) koja se štampa direktno na tekstil i ulazi u vlakna tkanine.

Osnovna prednost DTG štampe je nedostatak početnih troškova koji su povezani sa tradicionalnim metodama tekstilne štampe, kao što je sito štampa. Komparativni nedostatak DTG-a je održavanje opreme i cena boje koja je veoma visoka.

DTG štampači drže odeću u fiksnom položaju i koriste specijalno mastilo koje se nanese na tekstil direktno preko glave za štampanje i apsorbuje vlakna odjće; ove osobine sprečavaju izobličenje koje se vidi sa nekim drugim tehnikama štampanja tekstila.

 

Želite da svaka majica bude drugačija i želite da ih štampate u četverobojnom fotografskom procesu? Digitalno štampanje pomoću kompaktnog DTG desktop štampača je zaista jedina opcija za sve vaše troškove. Ovo je posebno tačno ako imate višeslojni polutonirani dizajn i ne koristite specijalna mastila kao što je - metalik.

 

DTG sistemi za štampu mogu iskoristiti sofisticirane i široko rasprostranjene tehnologije moderne pripreme za štampu koje se koriste u komercijalnom štampanju i objavljivanju. Ovi tokovi rada mogu da zadovolje širok opseg izlaznih opcija, iako su tehnologije upravljanja radnim procesima relativno nove u proizvodnji DtG, i dalje se mogu primeniti osnovni principi proizvodnje i upravljanja bojama.

DTG koji primenjuje SCENSO prikazao je kroz godine sve pozitivne strane ovog načina štampanja direktno na pamučne majice i dukseve, kao i svoja svojstva koja su bila direktno utsnuta u muške majice, ženske majice i majice za decu, kao i u dukseve za decu, dukseve za odrasle. Iza nas su zadovoljne hiljade kupaca koji su u DTGu primetili ono što se zove kvalitet, pouzdanost i vrhunsko zadovoljstvo, jer posle svakog pranja, boja je kao i prvi put jer mi samo radimo sa kvalitetnim ImageArmor bojama. Svaka boja je jednako postojana kao i prvi dan kada je utisnuta u tkanje.

DTG štampa je verovatno i najrasprostranjeniji način štampe i najustaljeniji posao brendiranja unutrar naše grupacije, jer za visoki kvalitet brendiranja, naši komercijalisti preporučuju samo najbolje. Želimo da osetite razliku i da primetite da DTG štampa predstavlja vodeću reč u brendiranju pamučnih majica i dukseva, cegera i ostalih promotivnih materijala u koje boja može da se utisne.

DTG štampa u SCENSOu se vrši na najkvalitetnijim pamučnim FRUIT OF THE LOOM majicama, zato što mi spajamo kvalitet, brend, ime i našeg klijenta, kao određenu kvalitativnu sinergičnu strukturu. Posetite naše ostale kategorije na sajtu i odaberite jedan od kvalitetnih FRUIT OF THE LOOM proizvoda. Jer mi nudimo širok asortiman modela, boja, krojeva, a štampa? Štampa ostaje ista. DTG je jedini način da vam pokažemo kolorite u najboljem mogućem svetlu. Mi smo u službi vašeg brenda, sa punim bojama života.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.