Reklamni materijal od bambusa

Reklamni materijal od bambusa

 

Prvo, zašto je bambus dobar izbor za reklamne materijale? Jedan od najvažnijih razloga je održivost. Bambus je biljka koja raste brzo i ne zahteva puno vode ili pesticida. Osim toga, bambusova vlakna su izdržljiva i otporna, što znači da proizvodi od bambusa traju dugo i ne trebaju se često mijenjati. Odabirom ovog materijla značajno smanjujete otpad i utjecaj na okolinu.

Drugi važan razlog zašto je bambus dobar izbor za reklamne materijale je njegova estetika. Bambus ima prirodni izgled koji je privlačan i moderno izgleda. Bambusovi proizvodi su takođe jedinstveni i imaju različite teksture i uzorke koji mogu biti vrlo atraktivni.

Koje su tačno vrste reklamnih materijala koje možemo proizvesti od bambusa?

Postoje mnogi proizvodi koji se mogu izrađivati od bambusa, neki od najpopularnijih su:

  • Olovke - Bambus olovke su popularan izbor za firme koje žele ispisati svoje logotipe ili imena na promidžbene materijale. One su ekološke, lagane i izdržljive, pa su savršen izbor za upotrebu na sajmovima, konferencijama i drugim događajima.

  • NAŠA PONUDA HEMIJSKIH OLOVAKA OD BAMBUSA

  • USB flash memorije - USB stickovi izrađeni od bambusa su takođe popularni jer su izdržljivi i privlačni za oko. Oni se mogu ispisati s logotipom vašeg brenda i koriste se kao pokloni za klijente ili zaposlene. 

  • GEDŽETI OD BAMBUSA

  • Posuđe - Bambus posuđe postaje sve popularnije jer je izdržljivo i lagano, a ima i prirodni izgled. Ovaj proizvod je savršen za firme koje se bave prehrambenom industrijom i žele biti u skladu sa ekološkim trendovima.

  • NAŠA PONUDA ZA ČINIJE OD BAMBUSA

  • Razni setovi od bambusa - Bambus setovi su još jedan popularan izbor za promidžbene materijale. One su ekološke i izdržljive, a dolaze za različite namene. Ovi proizvodi mogu biti savršene za korišćnje na tržištima gde je otšao svest za očuvanje životne sredine mnogo dalje nego gde smo mi sada nalazimo.

  • RAZNI SETOVI OD BAMBUSA

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.