O nama

 

Naša priča počinje 1996. godine u Subotici kada smo od male porodične firme stvorili grupaciju koja se brine o tome da vaš brend bude zapažen. Kada kažete PROMOTIVNI MATERIJAL naš cilj je da pomislite na kvalitet, pažnju i brzinu koju pruža SCENSO.
SCENSO je od 1996. godine prešao veliki put u izučavanju filozofije promotivnog materijala i marketinga, a samim tim stekao iskustvo koje danas pomaže da naši klijenti dobiju proizvode visoke dodatne vrednosti. Naš tim ima veliko iskustvo na poljima promocije, brandinga, marketinga i informacionih tehnologija.

SCENSO je jedna od vodećih kompanija u Republici Srbiji i regionu Zapadnog Balkana za kreiranje i produkciju promotivnih poklona. Mi ojačavamo vezu između proizvoda i kupaca sa našim inovativnim promocionim rešenjima. Naše proizvode proizvodimo po celom svetu, obraćajući pažnju da one odgovaraju najvišim svetskim standardima.
SCENSO je, takođe, ekskluzivni distributer globalno poznatih brendova kao što su FRUIT OF THE LOOM i Russell Europe.

Sve što želimo, staje u naš slogan U SLUŽBI VAŠEG BRENDA.

ZAPOSLENJE

Posao u SCENSU je nešto sasvim drugačije nego što ste mogli da imate do sada. Naći ćete se pred puno izazova. Bićete inspirisani i ponosni zato što možete da budete deo nečega što će promeniti svest u našoj industriji.SCENSO nudi porodičnu atmosferu i kvalitetan razvoj karijere, usmeren ka razvoju ličnosti I poslovnih sposobnosti zaposlenog.
Možda SCENSO u ovom trenutku nema zvanično otvoreni konkurs za radno mesto, ali smo uvek otvoreni prema entuzijastima koji odano rade i žele da budu deo našeg tima.
Pošaljite Vaš CV na hr@scenso.com.

ŠTA RADIMO?

- Razvoj proizvoda i kreativnih rešenja.
- Definisanje zahteva i nabavku proizvoda.
- Organizovanje proizvodnje i logistike.
- Kontrola kvaliteta i etičkih zahteva.

ZAŠTO PROMOTIVNI MATERIJAL?

Promotivni materijal je most između potrošača i kompanije (proizvoda). Osećaj fizičkog proizvoda sa kvalitetnim brendiranjem ostavlja jak utisak, a vaš brend ostaje pred očima potrošača duže nego što traje obična televizijska reklama ili reklama na internetu. Reklamni materijal će uvek dati prednost Vašem proizvodu i kompaniji. Takođe nudi nepresušni skup načina na koji možete da predstavite vaš brend ili proizvod i doprinesete Vašem poslovanju.

KATEGORIJE

 

MAJICE

Najkvalitetnije majice proizvođača FRUIT OF THE LOOM i Russell Europe. Izaberite premijum kvalitet majica u beloj boji ili obojenu majicu (u više različitih boja). Komforna, casual majica, lako se uklapa u svaki ormar, pogodna za brendiranje. Majica koja će svakome dobro stajati i koja se može iskoristiti svakodnevnim aktivnostima.

POLO MAJICE

Polo majice premium brendova FRUIT OF THE LOOM i Russell Europe. Izaberite neku od elegantnih polo majica namenjenih svakodnevnom nošenju. Polo majica adekvatna za radne aktivnosti, svakodnevnu upotrebu, od vrhunskih materijala spremna za brendiranje po vašem izboru. Spoj kvaliteta, postojanosti i elegancije na jednom mestu. Polo majice bele ili u jednoj od široke palete boja koju nude ovi premium proizvođači.

KOŠULJE

Košulje premium brendova FRUIT OF THE LOOM i Russell Europe. Izaberite neku od elegantnih košulja različitih krojeva namenjenih svakodnevnom nošenju. Košulje koje se elegantno mogu uklopiti u svaku poslovnu i radnu kombinaciju, dočaravaju ozbiljnost i premium kvalitet. Namenjene brendiranju omogućavaju da svako ko ih nosi oseti kvalitet materijala, boja i tkanja.

KAČKETI

Kačketi vrhunskog kvaliteta, namenjeni svakodnenom nošenju i korisnicima koji cene kvalitet. Kačketi se mogu brendirati i biti dobar promotivni materijal ili deo radne uniforme. Kačket predstavlja jedan od najkvalitetnijih promotivnih artikala, koriste se u svakodnevnim promotvnim aktivnostima, a kačketi su svakako i najinteresantniji proizvod pred letnje marketing kampanje.

ALAT

Sve što vam je potrebno da biste imali potreban alat u pravo vreme. Iskoristite priliku za narudžbu najboljih alata, koji se mogu brendirati i tako biti prilagođeni vašoj promotivnoj aktivnosti kao i svakodnevnim potrebama za alatom. Alat je nužna potreba svakog pravog majstora ili ljubitelja alata i "uradi sam" aktivnosti.

CRICKET UPALJAČI

Cricket upaljači su poznati brend namenjen korisnicima koji koriste najbolje i najkvalitetnije. Visoka popunjenost rezervoara , široki asortiman boja upaljača, kao i vrsta upaljača, čine ove upaljače korak ispred svih. Brendiranje ovih upaljača se vrši tamponom ili folijom.

DUKSEVI

Fruit of the Loom majice svoju dugotrajnost duguju kvalitetu materijala od kojih su napravljene kao i Belcoro® sertifikovanom gustom tkanju, koje predstavlja jedinstven način proizvodnje, koji garantuje mekoću, dugovečnost i izdržljivost. Russell Europe nudi najbolje dukseve iz svoje HD kolekcije, kao i kvalitet koji predstavlja premium duks.

EKOLOŠKI PROIZVODI

SCENSO vodi računa o životnoj sredini, pa svoje proizvode prilagođava ekološki. Naš asortiman jednim delom je formiran tako da zadvolji sve ekološke standarde, pa ćete tako u ovoj kategoriji naći proizvode od recikliranih materijala prilagođene svojim kvalitetom zadovoljenju svih potreba klijenata za kvalitetnim promotivnim materijalom.

HEMIJSKE OLOVKE

Hemijske olovke predstavljaju neprolazni klasik u promotivnim aktivnostima kompanija. U ovoj kategoriji otkrićete sasvim nove vrste hemijskih olovaka. Široka ponuda hemijskih olovaka uz brendiranje, dovešće vašu promotivnu aktivnost na viši nivo.

KIŠOBRANI

Kišobrani su jedinstven promotivni predmet. Kišobran je izuzetno atraktivan promotivni proizvodIzuzetnost i prefinjenost ovog proizvoda u toku kišnih dana može vašoj promotivnoj aktivnosti doneti novu dimenziju promocije.

LAMPE

Lampe mogu biti atrakivni materijal za promociju, jer dolaze u različitim varijantama. Napravljene da traju dugo i osvetle put vaše promocije.

LEPOTA

SCENSO brine o lepoti. U ovoj kategoriji možete pronaći neke od najboljih predmeta koji će se korstiti u održavanje lepote vaših potrošača.

NA POSLU

Sve što vam je potrebno u kancelariji na jednom mestu. Izaberite najbolje materijale za kancelariju i brendirajte ih za ostavljanje premium utiska.

NOVČANICI

Nosite novac i kartice sa stilom. Najbolji novčanici u ponudi, poznati brendovi. Prepoznatljivi kvalitet, postojanost i sve što jedan novčanih treba da pruži, na jednom mestu.

POST IT

Podsetite sebe na važne obaveze i događaje sa nalepnicama i stikerima koji olakšavaju sve to.

PRIVEZAK

Privezak je verni pratilac, a i dalje klasični deo promotivnih aktivnosti. Odaberite jedan od raznih oblika privezaka i brendirajte ga po svojoj želji.

ROKOVNICI

Svakodnenom radu i poslovnim obavezama potreban je kvalitetan rokovnik. Poslovne obaveze nametnule su običaj da se sve obaveze i događaji zapisuju. Odaberite rokovnik po svojoj meri, poverite nam brendiranje, a mi ćemo kvalitetom opravdati vaše poverenje.

SAT

Kašnjenje je prošlost uz satove iz naše ponude. Precizni i kvalitetni kao i satovi, cela naša ponuda prilagođena je da bude u korak sa vama i vašim obavezama.

ŠIBICE

EuropeMatch su najbolje šibice u Evropi. Odaberite neku od vrsta iz naše ponude i vratite se korenima promotivne klasike. Šibice uvek dobar način da pokažete najbolje od svog brenda.

ŠOLJA

Za hladne i tople napitke šolja je uvek dobro rešenje. U našoj ponudi se nalazi veliki broj šolja koje mogu da budu baš ono što tražite. Odaberite svog favorita.

SUBLIMACIJA

Sublimaciona štampa je vrsta štampe u kojoj boja (pod dejstvom toplote i pritiska) prelazi iz čvrstog u gasovito stanje, te prianja na željenju površinu koja je namenjena štampanju. U ovoj kategoriji možete odabrati neke od proizvoda namenjenih ovoj vrsti brendiranja.

TERMOS

Verni pratilac na svim vašim putovanjima ili na putu do posla. Zadržava toplotu toliko dugo da će vaš napitak uvek ostati topao za konzumaciju gde god se nalazite.

TORBE

Izgledajte poslovno, urbano, aktivno, sportski, kada vi to poželite. Vaš verni pratilac, torba, biće uvek tu za vas, sa svojom optimalnom veličinom za stvari koje nosite sa sobom.

U KUĆI

Pomoć u kuhinji i kući možete pronaći baš u ovoj kategoriji. Proizvodi, namenjeni kućnim aktivnostima nikada nisu bili dostupniji i bliži.

UNIFORME

Opremite svoje radnike najkvalitetnijim uniformama iz naše ponude. Ispunjavajući sve akutelna standarde rada.

UPALJAČI

Veliki izbor upaljača sa visokom popunjenošću rezervoara, poznati brendovi poput ATOMIC i CRICKET upaljača su dokaz da brinemo o kvalitetu i trajnosti. Premium ili obični, ovi upaljači uvek ostavljaju jak utisak.

USB

Savremeni poslovni uslovi zahtevaju brzi prenos informacija i podataka,samim tim ovo je odlična prilika da uzmete personalizovani USB FLASH DRIVE koji možete dizajnirati u samo nekoliko koraka. Muzika, filmovi, slike, prezentacije, dokumenti, sva sećanja, sve neophodne poslovne stvari, svaka i najmanja sitnica koja vredi može da stane na ovaj odlični flash drive. Mi volimo da kažemo da kada nekome poklanjate USB, da poklanjate ušteđeno vreme i živce koje bi neko potrošio narezivanje CDova. Vreme je da iskoristite šansu i da ovaj proizvod prilagodite svojim potrebama.

VINO I BAR

Hedonizam nikada ne izlazi iz mode. Hedonistički setovi za vino i bar su kod nas takođe zastupljeni jer verujemo da premium ne izlazi iz mode.

 

BRENDOVI

 

FRUIT OF THE LOOM

Pre 167 godina, započela je tradicija kvaliteta. Fruit of the Loom koje predstavlja sinonim za kolorite, kvalitet i širinu asortimana. Istorija puna boja preselila se u SCENSO na dar vama, našim kupcima, kako bi osetili razliku u odnosu na druge brendove. SCENSO nudi najbolje za najbolje, zato je FRUIT OF THE LOOM najbolji izbor za vas. Fruit of the Loom majice i duksevi svoju dugotrajnost duguju kvalitetu materijala od kojih su napravljene kao i Belcoro® sertifikovanom gustom tkanju, koje predstavlja jedinstven način proizvodnje, koji garantuje mekoću, dugovečnost i izdržljivost.

RUSSELL EUROPE

Premium kvalitet ima svoje oličenje u RUSSELL EUROPE proizvodima.
Od 1902. godine Russell Europe pravi odeću i pravi istoriju. Danas, više od 110 godina kasnije, Russell Europe je postao jedan od najpoznatijih odevnih brendova i nudi najveći kvalitet proizoda. RUSSELL EUROPE stalno inovira, razvija i rafiniše nove proizvode, nove procese i nove načine rada sa dobavljačima, poslovnim partnerima i preprodavcima.

EUROPEMATCH

Sinonim za vatru? To je jasno: šibice! One su srž kvalitetnog brenda Europe Match. Duga tradicija je vezana za njih. Već oko 950. godine pre Hrista razvijen je prvi prekursor. U to vreme to je bio smeliji način da se upali vatra, jer su se borove iglice natopljene smolom brže palile.

Tokom istorije alhemičari, pronalazači i hemičari unapredili su šibice. Konačno, Rudolf Christian Boettger je izmislio takozvanu sigurnosnu šibicu 1848. Prodao je svoj patent švedskoj fabrici "Zundholzkonig" Ivar Kreuger osnovao je švedski koncern koji je nastavio proizvodnju u Nemačkoj do 1983. godine.

Današnjo Europe Match GmbH je rezultat ove proizvodnje, koju je 2006. osnovao dugogodišnji menadžer Klaus Bruns. On je, između ostalog, otvorio proizvodni pogon u Segedinu (Mađarska), a time i više od 150 godina iskustva preneo u novu proizvodnju šibica. Ovdee se svakodnevno proizvodi 1,5 miliona kutija šibica.

CRICKET

Priča o uspehu započinje 1961. godine, pre više od 50 godina, kada je na tržištu lansiran prvi kriglični upaljač.

Sada, Cricket prodaje preko 450 miliona upaljača godišnje u više od 140 zemalja.

Zaista se mnogo može govoriti o međunarodnom brendu: CRICKET.

CRICKET je oduvek bio najinovativniji brend:

- Prvi upaljač za jednokratnu upotrebu 1961.
- Prvi fiksni upaljač u 1977. godini.
- Prvo samolepljivo najlonsko telo upaljača (1977.)
- Prvi detektor otporan na svetlost (1992. godine).
- Fusion upaljač koji povezuje 2 najlonske boje u jednom telu (2004.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.